A társaság

Cégünkről

A Techno‑Druck Kft.-t nemzetközi és belföldi közúti áruszállításra és fuvarszervezésre alapítottuk 1991‑ben…

Legfontosabb célunk, hogy kiváló minőségű és kiemelkedően jó ár-érték arányú szolgáltatást nyújtsunk partnereink megelégedésére.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy partnereink problémáira, feladataira mindig szolgáltassunk megoldást. Gépjárműpark Ennek érdekében széles körű közúti áruszállítási és szállítmányozási szolgáltatást nyújtunk a raklapos, az ömlesztett, és az érzékeny áru szállítás területén.

GMP+ engedéllyel és megfelelő eszközökkel rendelkezünk takarmányozásra szánt alapanyagok szállítására. Hulladékszállításhoz szükséges engedélyekkel és fuvareszközökkel is állunk partnereink rendelkezésére.

GMP+ tanúsítvány

Szállítmányozó kollégáink mind elhivatottak, kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek, munkájukat modern, speciálisan fejlesztett célszoftverekkel támogatjuk. Logisztikai képességünk lehetővé teszi, hogy minden rakományméretet az egészen kis csomagoktól 27 tonna súlyig a minőség, gyorsaság és ár megfelelő összhangja mellett gyűjtsünk, szállítsunk esetleg terítsünk.

Társaságunk 1991 óta folyamatosan fejlődik, így mára a térség meghatározó logisztikai szolgáltatója lettünk. Ügyfeleink megbízói és alvállalkozói minőségben is stabil, megbízható partnerként tartanak minket számon. Számunkra csak a kifogástalanul elvégzett munka elfogadható és ezt megköveteljük alvállalkozó partnereinktől is.

Stabilitás

Alvállalkozóinkat ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszerünkben meghatározott, szigorú követelmények szerint választjuk ki, és folyamatosan nyomon követjük teljesítményüket.

Gazdaságilag is stabil, megalapítása óta minden évben eredményesen működő társaságként Bisnode AAA, Opten A minősítéssel is rendelkezünk. Fiatal, megbízható flottánk üzemeltetésének biztonságát tovább fokozza telephelyünkön működtetett szervizünk javító és karbantartó tevékenysége is.

Gépjárműpark

A hatékony és gazdaságos működés érdekében fiatal, EEV, Euro 6 környezetvédelmi normát teljesítő, akár 27 tonna hasznos teherbírású, raklapos és ömlesztett áru szállító flottát üzemeltetünk...

A Techno-Druck Kft. saját járműveivel végrehajtott szállításait nyerges ponyvás és walking floor szerelvényekkel végzi. Vontatóink a legmagasabb EEV és Euro 6 károsanyag kibocsájtási normákat teljesítik, átlag életkoruk 3 év. Minden szerelvényünk műholdas nyomkövető rendszerrel szerelt, így a nap bármely időszakában ellenőrizhetjük helyzetüket.

Gépjárműpark

Alvállalkozói körünkben vevői igényekhez igazítva minden szükséges járműtípus megtalálható a 1.5 tonna teherbírású furgontól a billencs, túlsúly-, túlméret szállító szerelvényeken keresztül az ADR engedéllyel rendelkező eszközökig. Így vevőink számára mindig az optimális fuvareszközt biztosítjuk kedvező díjazás mellett.

Stabilitás

A Techno-Druck Kft. 1991-es alapítása óta minden évben eredményes volt és fejlődni tudott...

Meggyőződésünk, hogy a fenntartható fejlődés feltétele a takarékos és ésszerű gazdálkodáson kívül a keletkezett eredmény átgondolt megosztása a fejlesztés és a visszapótlás között beleértve az élőmunkát is.

Bisnode AAA logo

Eszközfejlesztéseinket a piaci viszonyokhoz igazítjuk. Társaságunk gazdaságilag stabil, amit a nemzetközileg is elismert cégminősítő társaság a Bisnode AAA tanúsítványa is alátámaszt.

Opten A logo

A Techno-Druck Kft. kimagasló gazdasági stabilitását az Opten Kft. is a legjobb „A” kategóriába sorolja.

TÜV logo

Minden munkafolyamatunk megfelel az ISO 9001:2015 szabványnak. Dolgozóink ismerik és betartják az előírásokat. Betartjuk az ISO 14001 környezetvédelmi szabvány előírásait is.

GMP+ tanúsítvány

Társaságunk GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik mely elengedhetetlen feltétele a takarmányozásra szánt áruk szállításának.
⇒ Takarmánybiztonsági politika ⇐


Rendelkezünk GFB, CASCO, CMR (600.000 €-ig), BÁF, Szakmai felelősség- és Szállítmányozói felelősség biztosításokkal is, melyek megfelelő anyagi biztosítékot adnak vevőinknek és nekünk is. Ha az áru értéke vagy a megbízó igénye szükségessé teszi, bármilyen külön biztosítást meg tudunk kötni.