Szolgáltatások

Raklapos, darabáru szállítás

Európa minden országába végzünk szállításokat. Vevőink igénye szerint a kis csomagoktól egészen 27 tonna rakományméretig

...mindent képesek vagyunk hatékonyan, gazdaságosan, időben célba juttatni.

Raklapos, darabáru szállítás

Számos iparág számára kínálunk megoldásokat az élelmiszeripartól, a mezőgazdaságon keresztül az üvegiparig. Modern (Euro 6), fiatal megbízható flottánk műholdas nyomkövetővel van felszerelve, így minden pillanatban tájékoztatni tudjuk áruja hollétéről. Vevőinket a teljes fuvarfeladat alatt információval látjuk el.

Társaságunknál minimális a fluktuáció, gépjárművezetőink megbízható, jól képzett, szakemberek. 30 év tapasztalattal rendelkezünk az érzékeny áruk szállításában, mint a síküveg vagy a szaniter. Kiegészítő szolgáltatásként raklapcserét is biztosítunk.

Keressen bennünket bizalommal!

Ömlesztett áru szállítás

Nincs raklapon, gurul, szóródik? Kavics, gabona, agyag vagy épp takarmány alapanyag?
Bízza ránk a szállítást!

Az Európai Unió teljes területén végzünk ömlesztett áruszállítást.

Ömlesztett áru szállítás GMP+ logo

Vevőink igényeinek megfelelően szállítunk gabonát, ipari alapanyagokat, bánya anyagokat, tőzeget és még számtalan más ömlesztett árut. Társaságunk GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik mely elengedhetetlen feltétele a takarmányozásra szánt áruk szállításának.

Minden esetben a fuvarfeladat elvégzéséhez legalkalmasabb járművet biztosítjuk legyen az walking floor, billencs, vagy vasplatós kialakítású rakfelület. Hulladékszállítási feladatra is kínálunk megoldást hulladékszállítási engedéllyel rendelkező járműveinkkel. Minőségbiztosítási rendszerünkben is rögzített módon, nagy hangsúlyt fektetünk a pótkocsik tisztaságának biztosítására és ellenőrzésére.

Kérdése vagy megoldásra váró fuvarfeladata esetén...

Keressen bennünket bizalommal!

Érzékeny áru szállítás

Törékeny, amorf, nehezen rögzíthető vagy érzékeny áruja? Akkor a Techno‑Druck Kft. az ön fuvarozó partnere…

Érzékeny áru szállítás

Társaságunk egyik fő profilja az érzékeny, törékeny áruk szállítása.

30 év tapasztalattal rendelkezünk a síküveg, szaniter és kerámia szállítás területén. Az ilyen áruk rögzítése, szállítása, nagy odafigyelést és gondosságot kíván meg. Stabil, nagy tapasztalattal rendelkező, jól képzett gépjárművezetői állományunk 30 éves tapasztalata az alapja a magas szolgáltatási színvonalunknak.

Büszkék vagyunk rá, hogy rendkívül alacsony kárszám és kárérték jellemzi munkákat.

Keressen bennünket bizalommal!

Hulladékszállítás

Papír, fém, műanyag, samott… Bízza ránk a szállítást!

Hulladékszállítás

Hulladékszállítási engedéllyel rendelkező járműveinkkel biztonságosan, minőségbiztosítási rendszerünkben rögzített folyamatok szerint elvégezzük a feladatot.

A hulladék fajtája és megbízóink igénye szerint ponyvás, mozgópadlós, alumínium vagy vasplatós pótkocsikat biztosítunk a szállításhoz. Gyorsan, rugalmasan és megbízhatóan teljesítjük a feladatot.

Pontos EWC kód ismeretében...

Keressen bennünket bizalommal!

Szállítmányozás

Legyen rakománya gyűjtő, rész vagy komplett, silós, egyéb ömlesztett, kombinált vagy konténeres a Techno‑Druck Kft. az Ön szállítmányozó partnere...

Szállítmányozás

Szállítmányozó kollégáink mind elhivatottak, kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek. Munkájukat modern, speciálisan fejlesztett célszoftverekkel támogatjuk.

Logisztikai képességünk lehetővé teszi, hogy minden rakományméretet a minőség, gyorsaság és ár megfelelő aránya mellett gyűjtsünk, szállítsunk vagy terítsünk.

Egész Európa területén sűrű partnerhálózattal rendelkezünk, mely garantálja, hogy mindig elegendő rakhelyet biztosítsunk és a leghatékonyabb módon, pontosan és biztonságban juttassuk el áruját a célba.

Megoldásra váró fuvarfeladataival...

Keressen bennünket bizalommal!

Vevőtámogatás

Időkapu foglalás, Ekaer bejelentés vagy módosítás, avizálás vagy visszaigazolás? Bízza ránk!

Vevőtámogatás

A fuvarfeladat megoldása mellett vállalkozása adminisztratív terheit is csökkentjük, hogy önnek több ideje maradjon az értékteremtésre. Ha önnek több ideje marad a legfontosabb dolgokra, előnyhöz jut velünk!

Amennyiben az áru értéke vagy sajátossága indokolja megkötjük a szükséges biztosításokat, hogy erre se legyen gondja.

Keressen bennünket bizalommal!